BOKA TID PÅ
VERKSTAD

Auktoriserad bilverkstad

Alla bilmärken är välkomna till vår verkstad i Svartvik. NBE är auktoriserad verkstad för Saab och Opel. Du behöver alltså inte alltid vända dig till din bilförsäljare för reparationer, garantier och service av ditt fordon. Vi renoverar själva startmotorer och generatorer i vår elverkstad. Vill du utrusta ditt fordon med extraljus eller en dieselvärmare? Det fixar vi och mycket mer.
Logo
Logo
Blev din bil underkänd vid den senaste besiktningen så kan vi åtgärda felet hos oss och godkänna ditt fordon utan att du behöver göra en ombesiktning.

Kontrollerad bilverkstad

Kontrollerad Bilverkstad är ett samarbete mellan Motorbranschens Riksförbund, Bilindustriföreningen, Petroleumhandelns Riksförbund, Konsumentverket, Motormännens Riksförbund, Bilprovningen och bilförsäkringsbolagen. Den gröna punkten innebär att verkstaden uppfyller de villkor som ställs för att bli godkänd. För att ge dig garanti att villkoren är uppfyllda ingår dessa verkstäder i ett system där de får oanmälda stickprovskontroller av reparationsarbetet. Det sker även en kontroll av att verkstaden uppfyller alla krav vad gäller prisuppgifter etc.

NBE ÄR ÅTERFÖRSÄLJARE AV DESSA VARUMÄRKEN

Våra öppettider
Vardagar 7.00-16.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Telefonnummer
060-514015

Adress
NBE Njurunda Bilel AB
Svartviksvägen 20
862 33 Kvissleby