Verksamheten

Vår verksamhet täcker en stor del av det som krävs av marknaden och vi anpassar oss hela tiden för att möta framtidens behov. Det ska vara enkelt och samtidigt tryggt att lämna sin bil på NBE. Vi är aukoriserad verkstad för Saab och Opel. Vi är också Kontrollerad Bilverkstad.
En stor del av verksamheten är montagejobb på maskiner på industrierna i Sundsvall.
NBE har många års erfarenhet av startmotorer och generatorer. Vår verksamhet riktar sig mot privatpersoner och industri. Vi är återförsäljare till flera stora företag och har ett stort lager av reservdelar.
Men stort lager räcker inte alltid till. Genom vårt samarbete med Autokatalogen har vi varan hos oss redan morgonen efter, även om beställningen görs så sent som klockan fyra på eftermiddagen. Allt för att ge den bästa servicen till våra kunder.

Om NBE

Svalbergs Bilelektriska grundades redan 1968 av Gert Svalberg och 1983 inköptes Njurunda Bilel. Sonen Anders blev tidigt involverad i firman och det naturliga var att efter avslutade utbildningar jobba på heltid. Verksamheten var till en början förknippat med startmotorer och generatorer. 1989 köpte Njurunda Bilel AB bilverkstaden Saab Service som då låg vägg i vägg med NBE. Verksamheten blev på detta sätt näst intill ett fullserviceföretag inom bilverkstadsbranschen.

Njurunda Bilel AB | Svartviksvägen 20, 862 33 Kvissleby | Vx 060-51 40 15 | Fax 060-56 11 04